Ájurvédikus Arcpakolás

Ájurvédikus Arcpakolás
Ájurvédikus Arcpakolás
India
50 ml
Aqua, Curcuma longa, Vetiveria zizanioides, Terminalia bellerica, Nigella sativa, Ocinum basilicum, Melia azadirachta, Acacia senegal gum, Bentonite, CI 77491, Phenoxyethanol, Santalum album, Solum fullonum, Xanthan gum
2021 11. 15.
Arctisztítást után tiszta kézzel vagy egy tiszta kanállal (kb. 2-3 kanálnyi mennyiségről van szó) vigyed fel arcbőrödre az arcpakolást. Majd apró mozdulatokkal gyengéden masszírozd el a krémet, de vigyázz, hogy szembe ne kerüljön! Hagyd rajta 10-15 percig, ennyi idő alatt fejti ki hatását. Ezt követően körkörös mozdulatokkal, óvatosan távolítsd el, majd langyos vízzel mosd meg az arcodat.
igen
igen
igen
igen
200
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
Előreutalás
Utalás
Doboz
200 db/karton
Megállapodás szerint

A rendelési folyamat megkezdéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ennek a sűrű, tápláló krém-maszknak a hatása felér egy gyógykozmetikai arckezeléssel, amit a kurkumával telített és jellegzetes illata csak tovább fokoz. Mivel fekete köménymag (nigella sativa mag) olajban is gazdag, ezáltal használatakor a bőröd megőrzi fiatalos és ragyogó fényét és megkapja a számára elengedhetetlen hiányzó összetevőket. Kurkuma és Neem olaj kivonat tartalma teljesen megújítja a fáradt bőrt. Olyan a gyógyászatban használt indiai anyagokat, növényeket is tartalmaz, amiről talán még nem is hallottál, mint például a Multanimitti, Tulsi és a Vetiver.

Hasonló termékek