Ájurvédikus Bőrtonizáló

Ájurvédikus Bőrtonizáló
Ájurvédikus Bőrtonizáló
India
100 ml
Cucumis sativus, Lavendula stoechas, Phenoxyethanol, Punica granatum, Rosa centifolia, Vinis vitifera, Tocopheryl acetate, Menthol, Camphor, Mentha piperita
2022 02. 10.
Tisztítás után és a bőr nedvesítése előtt, hunyd be a szemed, és képzeld magad elé a virágszirmok friss és tiszta színeit, és csak vidd fel a hidratálót az egész arcodra és a dekoltázsodra. Permetezhetsz egy tiszta vattacsomóra is, és finoman dörzsöld át vele az arcod. A permetet hagyd megszáradni és élvezd ki a frissességet.
igen
igen
igen
igen
300
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
Előreutalás
előreutalás
Fólia
300db / karton
Megállapodás szerint

A rendelési folyamat megkezdéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Exkluzív, ájurvédikus bőrtonizáló testpermet fertőtlenítő-, pórusösszehúzó-, bőrnyugtató- hatással. Elősegítheti a bőr tisztítását és megakadályozhatja a foltosodást. Rugalmassá teszi a bőrt, lágyítja a bőrt, csökkenti a duzzanatot és a puffadást, finoman kiegyensúlyozza a bőr pH-szintjét, hidratálja a bőrt és védőpajzsot képez a bőr felszínén a szennyeződések távoltartása érdekében. A hatóanyagokat a bőrsejtek membránjaiba koncentrálja, így segít megtartani a bőr nedvességtartalmát.

Ideális minden bőrtípusra: pattanásos, száraz, érett, érzékeny bőrre egyaránt. Az illata nagyon egyedi, mert friss és élénk, a rózsa dominál benne. Ha Te is sokszor érzed úgy a mindennapokban, hogy milyen jó lenne valahogy felfrissíteni az arcod és a dekoltázsod, akkor ezt a csodás rózsaillatú tonizáló arc- és testpermetet imádni fogod.

Hasonló termékek