Ájurvédikus Éjszakai Arckrém

Ájurvédikus Éjszakai Arckrém
Ájurvédikus Éjszakai Arckrém
India
50 ml
Aqua, Glycerin, Glycyrhaza glabra, Lavandula angustifolia, Nelumbo nucifera, Phenoxyethanol, Rubia cordifolia, Curcuma longa, Cymbopogon schoenanthus, Aloe barbadensis, Aniba rosaeodora, Avena sativa kernel, Cetyl alcohol, Cocos nucifera, Glyceryl stearate, Helianthus annus, Linum usitatissimum, Simmondsia chinensis, Smilax medica root, Titanium dioxide, Tocopheryl acetate, Xanthan gum
2021 11. 14.
Az arctisztítást követően, óvatosan vidd fel a megtisztított arcodra, a nyakadra, vigyázz, hogy szembe ne kerüljön! Majd apró mozdulatokkal, gyengéden masszírozd el a krémet az arcodon.
igen
igen
igen
200
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
igen
Előreutalás
Utalás
Doboz
200 db/karton
Megállapodás szerint

A rendelési folyamat megkezdéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ez a tápanyagokban bővelkedő krém csodásan megmutatja számodra, hogyan lehet egy krém hihetetlenül tápláló, de mégis könnyen felszívódó és selymes, egyáltalán nem hagyva a szokásos „vaskos” éjszakai-krém érzetet az arcon. Mivel egyedülálló ájurvédikus összetevőkből áll kimagaslóan hatékony öregedésgátló és ránctalanító hatását egész éjszaka kifejti, kiváló az érett bőr számára is. Segít a sejtek gyorsabb regenerációjában, és abban, hogy a bőr friss, fiatalabb megjelenésűvé váljon használatakor, akár 45+ életkorban is.

Hasonló termékek